Cook’d Up

Cookd up is een spel waar je samenwerkt om een restaurant te runnen, tenminste dat moet je proberen..

Cook’d Up: Werk samen om dit restaurant tot een succes te maken

Dit gezinsvriendelijke teambuildingspel laat jou en je collega’s samenwerken in een virtuele keuken om hongerige klanten te bedienen. Je moet taken toewijzen en als een team werken om zoveel hamburgers te bakken als je kunt.

Naarmate je verder komt in het spel, worden de recepten steeds ingewikkelder en is er meer teamwork nodig om de klanten tevreden te houden. Dit spel is een geweldige manier om de samenwerking en communicatie binnen een team te verbeteren, terwijl je tegelijkertijd ook plezier hebt en je kookkunsten verbetert. Het is geschikt voor alle leeftijden en kan worden gespeeld op verschillende niveaus, zodat het voor iedereen uitdagend blijft.

Aarzel niet en duik samen met je collega’s in deze keuken vol avontuur en teamwork!

Beleef het onmogelijke in virtual reality.

Kom naar onze locatie in Den Helder en ervaar de toekomst van onze uitgebreide gaming bibliotheek. Of je nu jong of oud bent, VR is geschikt voor iedereen die houdt van snelle actie en intense gameplay. In VR sta je midden in de game en beleef je het alsof je er echt bij bent. Je kunt samen met je vrienden spelen en de strijd aangaan met andere teams.

Het is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Onze professionele apparatuur zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het is perfect voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie. Komen jullie binnenkort bij ons langs om de sensatie van VR te ervaren? Wij verwelkomen jullie graag!

VR voor teambuilding

Wil je een uniek teambuilding evenement organiseren? Kies dan voor onze VR Shooters! Onze VR-ervaring combineert teambuilding met plezier, waardoor het perfect is voor alle soorten groepen. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert of een teambuildingsessie met collega’s zoekt, onze VR Shooters zal iedereen vermaken.

We bieden de mogelijkheid om de VR-ervaring te spelen bij ons op locatie of we kunnen naar jullie toe komen en jullie ruimte omtoveren tot een complete VR Arena. Samenwerking en strategie zijn van essentieel belang bij onze VR-ervaringen, dus waar wacht je nog op? Kom ons bezoeken of laat ons naar jou komen voor een onvergetelijke VR-teambuildingsessie!

Geen zin in Cookd up?

Gelukkig hebben we nog heel veel andere games!