Onze games

Meer informatie over onze games

We hebben voor elk wat wils bij onze games. Wil je je hoogtevrees onder ogen zien in the Plank Experience, de spanning voelen van het ontmantelen van een bom, je een ware spion voelen, ontsnappen uit de gevangenis of de hectiek van de keuken van een restaurant ondergaan? Bekijk onze games hieronder.

Breakout Escape room

Onderneem een gedurfde ontsnapping uit een beruchte gevangenis in de spannende VR-game Breakout. Plan slim, werk samen en ontsnap slim!

Dead ahead

Ervaar de ultieme VR-apocalyps! Red de wereld van zombies, voel de spanning van 30-seconden golven en overleef in deze meeslepende ervaring!

onze games

Arrowsong VR

Betreed een epische fantasy-wereld! Versla Orks, goblins en een angstaanjagende draak. Een VR-avontuur vol uitdagingen en gevaar wacht op jou!

Cookd Up

Versterk teambuilding met dit leuke VR-keukenspel! Werk samen, bak hamburgers en verbeter communicatie. Geschikt voor alle leeftijden, een avontuurlijk teamuitje!

Cybershock

Word een digitale held in onze futuristische VR-shooter! Vernietig virussen, ontwijk obstakels en werk samen voor de hoogste score. Spelplezier gegarandeerd!

Plank Experience

Beleef de ultieme sensatie zonder je huis te verlaten! Stap op onze VR-plank, voel de hoogte en overwin je angst. Durf jij de sprong te wagen?

Ontmantel de bom

Daag je team uit met de ultieme bom ontmantelingsgame! Communiceer slim, werk samen en versla de klok in deze spannende VR-ervaring

Escape quest

Word een topagent in deze uitdagende VR-missie! Ontsnap uit een gehackte trein, ontrafel puzzels en arresteer Dr. Montgomery. Spanning gegarandeerd!

Meer weten over onze games of een afspraak maken?

Als je meer wilt weten over onze VR games of direct een afspraak wilt maken, gebruik de buttons hieronder.