Plank Experience

Lopen over een plank op grote hoogte! zweet handjes, uit balans raken en gillen omdat je het eigenlijk niet durft! 

Op grote hoogte!

Hoe zou je het vinden om een onvergetelijke en spannende ervaring te beleven, zonder je huis te verlaten? Onze VR-plank experience is dé sensatie voor iedereen die op zoek is naar de ultieme vorm van entertainment. Tijdens deze virtuele ervaring, stap je op een plank en ervaar je de sensatie van grote hoogte zonder ook maar een stap buiten te zetten. Je zult versteld staan van de realistische graphics en bewegingen, waardoor het voelt alsof je werkelijk op de top van een wolkenkrabber staat. Heb je het lef om de sprong te wagen? Test je vaardigheden en geniet van een unieke en opwindende game, die je nog lang zal bijblijven. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek waarom onze VR-plank experience een must-try is voor iedereen die zijn angst wilt overwinnen

Beleef het onmogelijke in virtual reality.

Kom naar onze locatie in Den Helder en ervaar de toekomst van onze uitgebreide gaming bibliotheek. Of je nu jong of oud bent, VR is geschikt voor iedereen die houdt van snelle actie en intense gameplay. In VR sta je midden in de game en beleef je het alsof je er echt bij bent. Je kunt samen met je vrienden spelen en de strijd aangaan met andere teams.

Het is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Onze professionele apparatuur zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het is perfect voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie. Komen jullie binnenkort bij ons langs om de sensatie van VR te ervaren? Wij verwelkomen jullie graag!

VR voor teambuilding

Wil je een uniek teambuilding evenement organiseren? Kies dan voor onze VR Shooters! Onze VR-ervaring combineert teambuilding met plezier, waardoor het perfect is voor alle soorten groepen. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert of een teambuildingsessie met collega’s zoekt, onze VR Shooters zal iedereen vermaken.

We bieden de mogelijkheid om de VR-ervaring te spelen bij ons op locatie of we kunnen naar jullie toe komen en jullie ruimte omtoveren tot een complete VR Arena. Samenwerking en strategie zijn van essentieel belang bij onze VR-ervaringen, dus waar wacht je nog op? Kom ons bezoeken of laat ons naar jou komen voor een onvergetelijke VR-teambuildingsessie!

Geen zin in de Plank Experience?

Gelukkig hebben we nog heel veel andere games!