Cops vs Robbers

Ga de uitdaging aan in politie tegen de overvallers van de kluis!

De kluis is opengebroken, jij en je collega's moeten daarheen...

Bereid je voor op het ultieme schietavontuur met onze locatiegebaseerde VR-shooter “De Kluis is Opengebroken”. Of je nu een agent wilt zijn die de wet handhaaft of een overvaller die de klus wil klaren, deze VR-experience biedt je de kans om je schietvaardigheden te tonen in een realistische bankomgeving. Je zult je volledig vrij kunnen bewegen binnen de bank terwijl je vijanden uitschakelt en de controle over de situatie behoudt. Met de laatste technologieën op het gebied van VR-gaming, zul je jezelf volledig ondergedompeld voelen in de actie terwijl je de tegenstanders onder vuur neemt. Zet je schrap voor een episch vuurgevecht dat je nooit zult vergeten. “De Kluis is Opengebroken” is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van een spannend en adrenaline verhogend schietspel.

Beleef het onmogelijke in virtual reality.

Kom naar onze locatie in Den Helder en ervaar de toekomst van onze uitgebreide gaming bibliotheek. Of je nu jong of oud bent, VR is geschikt voor iedereen die houdt van snelle actie en intense gameplay. In VR sta je midden in de game en beleef je het alsof je er echt bij bent. Je kunt samen met je vrienden spelen en de strijd aangaan met andere teams.

Het is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Onze professionele apparatuur zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het is perfect voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie. Komen jullie binnenkort bij ons langs om de sensatie van VR te ervaren? Wij verwelkomen jullie graag!

VR voor teambuilding

Wil je een uniek teambuilding evenement organiseren? Kies dan voor onze VR Shooters! Onze VR-ervaring combineert teambuilding met plezier, waardoor het perfect is voor alle soorten groepen. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert of een teambuildingsessie met collega’s zoekt, onze VR Shooters zal iedereen vermaken.

We bieden de mogelijkheid om de VR-ervaring te spelen bij ons op locatie of we kunnen naar jullie toe komen en jullie ruimte omtoveren tot een complete VR Arena. Samenwerking en strategie zijn van essentieel belang bij onze VR-ervaringen, dus waar wacht je nog op? Kom ons bezoeken of laat ons naar jou komen voor een onvergetelijke VR-teambuildingsessie!

Geen zin in Cops vs Robbers

Gelukkig hebben we nog heel veel andere games!