vr escaperoom

wayfinders

Verdwaald in de Ruimte: Ontsnapping uit Aurora! Fantastische VR escape room voor personen die willen ontsnappen aan het allerdaagse 

Wayfinder VR

Stap in een wereld van intergalactische (ruimte) avonturen met “Wayfinder: Ontsnapping uit Aurora!” Maak je klaar voor een adrenalinekick zoals je die nog nooit eerder hebt ervaren. Ontsnappen uit Aurora biedt een onvergetelijke VR escape room-ervaring die je naar het kloppende hart van het Aurora-station brengt, die op de rand van de ondergang is, na een genadeloze aanval van asteroïden.

Jouw missie? Doorkruis de verwoeste gangen van het station en red de bemanning voordat het te laat is! Ontsnapping uit Aurora daagt jou en je team uit om op ingenieuze wijze puzzels op te lossen en samen te werken als nooit tevoren. Met een combinatie van logische raadsels en actievolle uitdagingen is dit een reis vol opwinding die je niet snel zult vergeten.

Uiteraard biedt vractiviteiten nog veel meer vr games aan.

Bereid je voor op een achtbaanrit vol actie en spanning! “Ontsnapping uit Aurora” combineert interactieve puzzels met adembenemende actie, waardoor je aan je stoel genageld zit van begin tot eind. Of je nu asteroïden ontwijkt of vitale systemen herstelt, elk moment is gevuld met adrenaline terwijl de klok genadeloos doortikt!

"Ontsnapping uit Aurora"

“Ontsnapping uit Aurora” is samenwerking de sleutel tot succes. Communiceer effectief, bepaal strategieën en bundel je krachten om de obstakels te overwinnen die je pad kruisen. Het lot van de bemanning rust in jouw handen, en alleen door samen te werken kun je hopen de overlevenden te redden van het Aurora-station!

60 minuten om jullie opdracht te vervullen

Mis deze kans niet om deel uit te maken van deze grensverleggende escape room-ervaring! Verzamel je team, zet je VR-headsets op en maak je klaar voor een reis door de ruimte zoals je die nog nooit eerder hebt meegemaakt. “Ontsnapping uit Aurora” wacht op jou! Ben jij klaar om het Aurora-station te redden of laat je het ten onder gaan?

Geen zin in WAYFINDERS?

Gelukkig hebben we nog heel veel andere games!