Cyber Shock

Stap in een futuristische shooter als digitale held! Vernietig virussen, ontwijk lasers en gebruik strategie.
Verbeter vaardigheden, verzamel power-ups en strijd voor de hoogste score. Bescherm de mensheid nu!

Ontwijk, schiet en vernietig

Welkom bij onze nieuwste game, waar jij en je team van heldhaftige digitale strijders de uitdaging aangaan om het virus uit te roeien dat je systeem heeft overgenomen. Stap in de wereld van een futuristische shooter met dynamische gameplay-elementen die je adrenaline op volle toeren laten draaien. Ontwijk lasers, kogels, en firewalls terwijl je de vijand probeert te vernietigen met je dubbele lasergeweren. De game biedt een spannende uitdaging waarin teamwork en strategie cruciaal zijn. Verbeter je vaardigheden, verzamel power-ups, en strijd tegen andere teams om de hoogste score te behalen. Word de digitale held die de mensheid beschermt tegen cyberdreigingen en speel vandaag nog onze game!

Beleef het onmogelijke in virtual reality.

Kom naar onze locatie in Den Helder en ervaar de toekomst van onze uitgebreide gaming bibliotheek. Of je nu jong of oud bent, VR is geschikt voor iedereen die houdt van snelle actie en intense gameplay. In VR sta je midden in de game en beleef je het alsof je er echt bij bent. Je kunt samen met je vrienden spelen en de strijd aangaan met andere teams.

Het is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Onze professionele apparatuur zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het is perfect voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie. Komen jullie binnenkort bij ons langs om de sensatie van VR te ervaren? Wij verwelkomen jullie graag!

VR voor teambuilding

Wil je een uniek teambuilding evenement organiseren? Kies dan voor onze VR Shooters! Onze VR-ervaring combineert teambuilding met plezier, waardoor het perfect is voor alle soorten groepen. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert of een teambuildingsessie met collega’s zoekt, onze VR Shooters zal iedereen vermaken.

We bieden de mogelijkheid om de VR-ervaring te spelen bij ons op locatie of we kunnen naar jullie toe komen en jullie ruimte omtoveren tot een complete VR Arena. Samenwerking en strategie zijn van essentieel belang bij onze VR-ervaringen, dus waar wacht je nog op? Kom ons bezoeken of laat ons naar jou komen voor een onvergetelijke VR-teambuildingsessie!

Geen zin in Cybershock?

Gelukkig hebben we nog heel veel andere games!