Dead ahead

Heb jij het in je om de apocalyps te overleven?

Zombies schieten was nog nooit zo leuk

De Apocalyps is hier! is absoluut de ultieme virtual reality-ervaring voor avonturiers die op zoek zijn naar een spannend avontuur. Dit spel zorgt voor een ontsnapping uit de werkelijkheid en neemt je mee naar een wereld die wordt bedreigd door een onvermijdelijke dreiging van een zombie apocalyps. Jij en je vrienden zijn de laatste hoop die de mensheid heeft om te overleven. De toekomst van de mensheid staat klaar op het spel, en het lot van de wereld ligt in jouw handen.

Het spel brengt je naar de frontlinies van de oorlog tegen de ondoden, waar je slechts 30 seconden de tijd hebt voor elke golf van aanvallen om je verdediging voor te bereiden en de juiste wapens te kiezen. En met elke golf worden de zombies sneller en slimmer, waardoor jouw strategisch denkvermogen op de proef wordt gesteld.

Alles in het spel is tot in de kleinste details uitgewerkt, waardoor de realistische graphics en geluidseffecten ervoor zorgen dat de spanning en adrenaline door je lichaam stromen. Kan jij onder druk presteren en overleven? Kom het nu zelf beleven met De Apocalyps is hier!

Met deze VR ervaring snap je echt dat virtual reality overweldigend kan zijn. Je komt in een wereld die surrealistisch is en toch zit je er fysiek in. Héél veel klanten ervaren het als super leuk en willen graag het meerdere keren spelen. Dit vr spel kunnen we instellen in 3 omgevingen, te weten: een stad, een kerk en een ziekenhuis. In overleg met ons kiezen we altijd het juiste spel zodat iedereen de meest maximale uit VR kunnen halen.

Beleef het onmogelijke in virtual reality.

Kom naar onze locatie in Den Helder en ervaar de toekomst van onze uitgebreide gaming bibliotheek. Of je nu jong of oud bent, VR is geschikt voor iedereen die houdt van snelle actie en intense gameplay. In VR sta je midden in de game en beleef je het alsof je er echt bij bent. Je kunt samen met je vrienden spelen en de strijd aangaan met andere teams.

Het is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Onze professionele apparatuur zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het is perfect voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie. Komen jullie binnenkort bij ons langs om de sensatie van VR te ervaren? Wij verwelkomen jullie graag!

VR voor teambuilding

Wil je een uniek teambuilding evenement organiseren? Kies dan voor onze VR Shooters! Onze VR-ervaring combineert teambuilding met plezier, waardoor het perfect is voor alle soorten groepen. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert of een teambuildingsessie met collega’s zoekt, onze VR Shooters zal iedereen vermaken.

We bieden de mogelijkheid om de VR-ervaring te spelen bij ons op locatie of we kunnen naar jullie toe komen en jullie ruimte omtoveren tot een complete VR Arena. Samenwerking en strategie zijn van essentieel belang bij onze VR-ervaringen, dus waar wacht je nog op? Kom ons bezoeken of laat ons naar jou komen voor een onvergetelijke VR-teambuildingsessie!

Geen zin in Dead Ahead?

Gelukkig hebben we nog heel veel andere games!