Arrowsong VR

Dompel jezelf onder in een episch VR-fantasyavontuur! Strijd tegen orks, goblins en een grimmige draak om de heilige boom te redden.
Uitdagende missies, gevaarlijke gevechten en een betoverende wereld wachten op jou!

Kan jij vrede brengen in het koningrijk?

Maak je klaar om de strijd aan te gaan in deze epische fantasy-ervaring! Orks, goblins en een grimmige draak bedreigen de heilige boom, en alleen jij en je moedige team kunnen dit wrede kwaad stoppen. Met uitdagende missies en gevaarlijke gevechten onderweg, zul je al je vaardigheden moeten gebruiken om deze dreiging te overwinnen!

Met een rijke en levendige fantasiewereld om te verkennen, biedt dit avontuur opwinding en spanning, en geeft het je de kans om te strijden tegen de krachten van het kwaad. Of je nu een doorwinterde speler bent of nieuw in de wereld van VR fantasy-adventures, er is genoeg te ontdekken in deze adembenemende reis. Uiteraard biedt vractiviteiten nog veel meer vr games aan.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Pak je pijl en boog en word een held in de strijd tegen de Orks, goblins en de dreigende draak, en breng vrede terug in het sprookjesrijk!

Beleef het onmogelijke in virtual reality.

Kom naar onze locatie in Den Helder en ervaar de toekomst van gaming met onze VR shooter. Of je nu jong of oud bent, VR is geschikt voor iedereen die houdt van snelle actie en intense gameplay. In VR sta je midden in de game en beleef je het alsof je er echt bij bent. Je kunt samen met je vrienden spelen en de strijd aangaan met andere teams.

Het is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Onze professionele apparatuur zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het is perfect voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie. Komen jullie binnenkort bij ons langs om de sensatie van VR te ervaren? Wij verwelkomen jullie graag!

VR voor teambuilding

Wil je een uniek teambuilding evenement organiseren? Kies dan voor onze VR Shooters! Onze VR-ervaring combineert teambuilding met plezier, waardoor het perfect is voor alle soorten groepen. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert of een teambuildingsessie met collega’s zoekt, onze VR Shooters zal iedereen vermaken.

We bieden de mogelijkheid om de VR-ervaring te spelen bij ons op locatie of we kunnen naar jullie toe komen en jullie ruimte omtoveren tot een complete VR Arena. Samenwerking en strategie zijn van essentieel belang bij onze VR-ervaringen, dus waar wacht je nog op? Kom ons bezoeken of laat ons naar jou komen voor een onvergetelijke VR-teambuildingsessie!

Geen zin in Arrowsong VR

Gelukkig hebben we nog heel veel andere games!