Snel reserveren

Gebruik het formulier hieronder om een VR activiteit te reserveren.

Durf jij het aan?

Raak op elkaar ingespeeld en bouw een band op met je team met dit spannende VR evenement. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Beleef het onmogelijke in virtual reality.

Ervaar de toekomst van VR en maak mee wat in werkelijkheid onmogelijk is. Kom langs bij ons in Den Helder of we komen op jullie locatie in heel Nederland. Of je nu jong of oud bent, VR biedt snelle actie en intense gameplay voor iedereen. In VR sta je midden in de game en beleef je het alsof je er echt bij bent. Speel samen met je vrienden en ga de strijd aan met andere teams.

Onze professionele apparatuur zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het is perfect voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie. Bovendien komen wij ook graag op locatie om jullie te laten genieten van deze unieke ervaring. Onze VR-activiteiten zijn ook ideaal voor teambuilding en bedrijfsuitjes.

Mis deze unieke kans niet. Komen jullie binnenkort bij ons langs om de sensatie van VR te ervaren? Wij verwelkomen jullie graag! Neem contact met ons op voor meer informatie.

VR voor teambuilding

Wil je een uniek teambuilding evenement organiseren? Kies dan voor onze VR Shooters! Onze VR-ervaring combineert teambuilding met plezier, waardoor het perfect is voor alle soorten groepen. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert of een teambuildingsessie met collega’s zoekt, onze VR Shooters zal iedereen vermaken.

We bieden de mogelijkheid om de VR-ervaring te spelen bij ons op locatie of we kunnen naar jullie toe komen en jullie ruimte omtoveren tot een complete VR Arena. Samenwerking en strategie zijn van essentieel belang bij onze VR-ervaringen, dus waar wacht je nog op? Kom ons bezoeken of laat ons naar jou komen voor een onvergetelijke VR-teambuildingsessie!