VR voor families

Kom en ontdek de magie van virtual reality! Neem je familie mee en beleef samen een geweldige VR-ervaring. Stap in een andere wereld en ervaar dingen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Of je nu een virtuele achtbaan wilt rijden, wilt duiken met haaien of een magisch fantasy-avontuur wilt beleven; het kan allemaal in VR. Het is de perfecte manier om samen tijd door te brengen en unieke herinneringen te creëren. Bovendien is het gemakkelijk te leren en geschikt voor alle leeftijden(vanaf 10 jaar), dus niemand hoeft zich buitengesloten te voelen. Bezoek ons, zet je VR-bril op en stap in een fantastische nieuwe wereld vol verrassingen en avonturen.

VR met familie spelen

Kom gezellig langs met je familie om samen VR te spelen op onze locatie! Wij bieden een breed scala aan VR-spellen en ervaringen die geschikt zijn voor alle leeftijden (vanaf 10 jaar) en interesses. Of je nu wilt vliegen door de lucht als een superheld, een spannende race wilt beleven of gewoon een ontspannend avontuur wilt hebben, wij hebben het allemaal. Onze locatie heeft genoeg ruimte voor families om samen te genieten van deze unieke en opwindende ervaring. Kom met je familie langs en geniet samen van de wereld van VR! Parkeren is gratis en je hebt de mogelijkheid om wat te eten en te drinken.

Beleef Virtual Reality samen met familie

Ontdek een hele nieuwe dimensie van entertainment en waag je aan de spannende wereld van Virtual Reality! Of je nu een enthousiaste gamer bent of gewoon op zoek bent naar een unieke en opwindende ervaring, VR-games bieden je de kans om jezelf onder te dompelen in de meest fantastische en ongelooflijke werelden die je je kunt voorstellen. Stap in een futuristische ruimtebasis, vecht tegen buitenaardse wezens, verken mysterieuze tempels, speel co-op spellen met vrienden of geniet gewoon van de adembenemende uitzichten. Onze professionele VR-apparatuur geeft je de kans om deze werelden tot leven te brengen en jezelf volledig onder te dompelen in de game. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en beleef samen met je vrienden, gezin of collega’s een onvergetelijke VR-ervaring!

VR Activiteiten

Deskundige begeleiding voor een onvergetelijke ervaring

Kom gezellig bij ons langs om samen VR te spelen onder deskundige begeleiding! Wij hebben de nieuwste VR-apparatuur en een breed scala aan spellen om uit te kiezen. Of je nu een ervaren gamer bent of nog nooit eerder VR hebt gespeeld, we bieden een leuke en uitdagende ervaring voor iedereen. Onze deskundige begeleiders zijn er om je te helpen en ervoor te zorgen dat je het meeste uit je VR-ervaring haalt. Bovendien is het spelen van VR met anderen een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en samen plezier te hebben in een veilige en gastvrije omgeving. We kunnen niet wachten om jou en je vrienden te verwelkomen!

Meer weten over onze games of een afspraak maken?

Als je meer wilt weten over onze VR games of direct een afspraak wilt maken, gebruik de buttons hieronder.