Breakout escape room

Ontsnap uit een gevangenis in Breakout! Gebruik sluwheid, bedrog en teamwork om de beruchtste gevangenis te verlaten.
Verzamel informatie, plan zorgvuldig en ontdek ontsnappingsroutes voor een opwindende uitdaging!

Ontsnap uit de zwaar beveiligde gevangenis met jouw team

Ben je klaar om een ​​gedurfde ontsnapping uit te voeren uit een beruchtst gevangenis? 

Het uitvoeren van Breakout vereist sluwheid, bedrog en teamwerk. Met zorgvuldige planning en voorbereiding zal je groep gevangenen hun verstand moeten gebruiken om een ​​spannende ontsnapping uit een van de zwaarste gevangenissen van het land te bewerkstelligen.

De eerste stap bij het plannen van een ontsnapping uit een gevangenis is het verzamelen van informatie. Je team moet alles weten over de indeling van de gevangenis, de schema’s van bewakers en eventuele zwakke punten in het beveiligingssysteem.

Terwijl je informatie verzamelt, maak je een gedetailleerde kaart van de gevangenis. Identificeer mogelijke schuilplaatsen, ontsnappingsroutes en gebieden waar je mogelijk afleiding kunt creëren om de aandacht van de bewakers af te leiden van je ontsnapping.

Beleef het onmogelijke in virtual reality.

Kom naar onze locatie in Den Helder en ervaar de toekomst van onze uitgebreide gaming bibliotheek. Of je nu jong of oud bent, VR is geschikt voor iedereen die houdt van snelle actie en intense gameplay. In VR sta je midden in de game en beleef je het alsof je er echt bij bent. Je kunt samen met je vrienden spelen en de strijd aangaan met andere teams.

Het is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Onze professionele apparatuur zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het is perfect voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie. Komen jullie binnenkort bij ons langs om de sensatie van VR te ervaren? Wij verwelkomen jullie graag!

VR voor teambuilding

Wil je een uniek teambuilding evenement organiseren? Kies dan voor onze VR Shooters! Onze VR-ervaring combineert teambuilding met plezier, waardoor het perfect is voor alle soorten groepen. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert of een teambuildingsessie met collega’s zoekt, onze VR Shooters zal iedereen vermaken.

We bieden de mogelijkheid om de VR-ervaring te spelen bij ons op locatie of we kunnen naar jullie toe komen en jullie ruimte omtoveren tot een complete VR Arena. Samenwerking en strategie zijn van essentieel belang bij onze VR-ervaringen, dus waar wacht je nog op? Kom ons bezoeken of laat ons naar jou komen voor een onvergetelijke VR-teambuildingsessie!

Geen zin in Breakout?

Gelukkig hebben we nog heel veel andere games!