Ontmantel de bom

“Ontmantel de BOM” is een uitdagende teambuilding activiteit waarbij je als team samenwerkt om een virtuele bom te ontmantelen via puzzels, codes en communicatie.

Communiceer samen met je teamgenoten want anders ontploft de bom

We nodigen bezoekers graag uit om de ultieme teamuitdaging aan te gaan: een bom ontmantelen! Met ons spannende en uitdagende spel waarbij communicatie de belangrijkste key is, zullen teams van 2 tot 4 personen strijden om de meeste bommen te ontmantelen binnen 5 minuten per bom. Eén persoon draagt de Virtual Reality-bril en ziet de gecompliceerde bom die ontmanteld moet worden. De andere teamleden hebben de oplossing in handen, maar moeten deze door middel van goede communicatie duidelijk maken aan degene met de bril op. Het spel vergt geduld, creativiteit en stressbestendigheid om de bom binnen de tijd te ontmantelen. Dit uitje bieden wij aan voor bedrijven en teamuitjes die op zoek zijn naar een spannende en uitdagende teamactiviteit.

Beleef het onmogelijke in virtual reality.

Kom naar onze locatie in Den Helder en ervaar de toekomst van onze uitgebreide gaming bibliotheek. Of je nu jong of oud bent, VR is geschikt voor iedereen die houdt van snelle actie en intense gameplay. In VR sta je midden in de game en beleef je het alsof je er echt bij bent. Je kunt samen met je vrienden spelen en de strijd aangaan met andere teams.

Het is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Onze professionele apparatuur zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het is perfect voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie. Komen jullie binnenkort bij ons langs om de sensatie van VR te ervaren? Wij verwelkomen jullie graag!

VR voor teambuilding

Wil je een uniek teambuilding evenement organiseren? Kies dan voor onze VR Shooters! Onze VR-ervaring combineert teambuilding met plezier, waardoor het perfect is voor alle soorten groepen. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert of een teambuildingsessie met collega’s zoekt, onze VR Shooters zal iedereen vermaken.

We bieden de mogelijkheid om de VR-ervaring te spelen bij ons op locatie of we kunnen naar jullie toe komen en jullie ruimte omtoveren tot een complete VR Arena. Samenwerking en strategie zijn van essentieel belang bij onze VR-ervaringen, dus waar wacht je nog op? Kom ons bezoeken of laat ons naar jou komen voor een onvergetelijke VR-teambuildingsessie!

Geen zin in Onmantel de bom?

Gelukkig hebben we nog heel veel andere games!

Meer weten over onze games of een afspraak maken?

Als je meer wilt weten over onze VR games of direct een afspraak wilt maken, gebruik de buttons hieronder.